ELF_1445 (kopia).jpg
Foto: Calle Elf

Våra kurser och workshops

Vill du jobba med självkänsla och syssla med burlesk för din egen skull? Är du ute efter burleskdans som träningsform? Vill du göra något kul med en grupp vänner, eller kanske sätta ihop ett framträdande för en partner? Är det scenen som lockar? Oavsett vad du söker i burlesken, vill vi gärna hjälpa dig att hitta det. 

 

Burleskakademien har lång erfarenhet av burlesk utbildning, vi ger våra elever grundliga kunskaper och konkreta redskap att ta med sig vidare i livet eller burleskkarriären. Vi tror helhjärtat på att burlesken har något att ge alla - ett utmanande äventyr, en kroppspositiv träningsform, omväxling i vardagen, en möjlighet att bryta med komplexen och börja älska din kropp, en resa med dig själv, ett sätt att hitta mod, en dos glamour, humoristiska perspektiv på sensualitet och sexualitet, flärd, eskapism, underhållning, personlig revolution och dans.

 

Burlesken har förändrat livet för oss som är lärare på Burleskakademien, och vi vill gärna föra det vidare till alla vi möter. Hos oss får du inte bara en högklassig utbildning, du får också en burleskfamilj för livet!  Om du följer länken nedanför kan du läsa allt om våra olika aktuella kurser, workshops och evenemang, och få en bild av vad de innehåller. Har du några frågor som du inte får svar på här, hör av dig så hjälper vi dig!

 

copyright Burleskakademien 2006-2021